Projecte Ictivela

Un colla d’amics assumeix un doble repte: construir un submarí propulsat amb energia solar i demostrar que funciona fent un llarg viatge des del port de Vilanova i la Geltrú fins a un port noruec.
Escrita a la manera de les millors novel·les de ficció científica, Projecte Ictivela suposa una renovació actualitzada de les novel·les d’aventures com les entenia Jules Verne, la continuació moderna d’una gran tradició. I és també una novel·la on el viatge oceànic d’uns nois i noies ens va dibuixant, a mesura que llegim, les grandeses i i els neguits de la joventut.

Comprar

“Petita de cos, prima, amb unes ulleres rodones diminutes que feien semblar més grans uns ulls espurnejants del mateix color castany clar dels seus cabells, la Rosanna semblava una imatge de l’activitat, de la vivacitat. Mai ningú no l’havia vist estar-se al despatx sense fer res, d’igual manera que mai ningú no l’havia sentit lamentar-se per la malaltia que, de nena, li havia fet perdre el ple ús de les cames.
Quan en Borja i en Francesc van entrar al despatx, la noia va aixecar la vista de la pantalla de l’ordinador, amb una mirada de curiositat mal continguda.
—Veig que us heu trobat... "